Alidahlan Photography

By: ali dahlan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 25-Aug-2008 16:26 Email | Share | | Bookmark
i have another blog...

PLEASE!!!!!



http://blog.alidahlan.net

untuk makluman kalau la sesapa ada menjenguk FP nih.. Bekas Clients, Future Clients, kawan-kawan lama, yg baru menjenguk dan yg tak jemu comment kat aku.. aku tak kisah walaupun sorang dua jer... bleh la mula berkunjung ker Wordpress Blog aku yg baru... testing maa!! kalau best... aku tinggalkan laa Fotopages tercinta nih.... Yukkk kesana...


Tuesday, 10-Jun-2008 14:37 Email | Share | | Bookmark
Pulang seorang... Datang berdua

Assalamualaikum,
Blogger pilihan minggu ini :

kata2 seorang Pemimpin dlm media semasa: "Kesian anak aku... terpaksa cari kontrak luar negara untuk hidup", PENIPU! PENIPU!.... sila ke blog pilihan aku mgu nih untuk kebenarannya -> www.chedet.com

first.. aku rasa tertekan dengan kenaikan harga minyak!! ... ok, cuti sekolah kali ini paling best bagi aku, mengunjungi isteri ku yg sedang "berisi".. alhamdulillah, sudah dekat empat bulan bakal cahaya mata aku berada dalam perut ibunya.. lambat lagi nak tunggu kluar.. huhu! aku balik dengan dua ke"excited"an, pertama.. bini berisi, 2nd bini aku dapat pindah ke sabah! Jadi aku tak keseorangan lagi di sabah ni.... yuhuuu!! ehh.. alhamdulillah! berada di Shah Alam 2 hari kendian balik ke Perlis Darussunnah.. dgn keretapi, jalan sana, jalan sini.. pastu balik Shah Alam balik.. untuk proses serahan tugas dan packing barang untuk isteri aku ke sabah ni... Alhamdulillah.. hari ini aku pulang ke sabah, update gambar-gambar amik masa balik haritu, dan update FP ni sambil isteri berada disebelah.... "syohh! syohh! gi tidur nuh... sok nak gi sekolah" whoahahahaha!!

ku persembahkan... jeng jeng









Doakan kami bahagia hingga ke akhir hayat......

plzz visit our flickr


Wednesday, 21-May-2008 08:14 Email | Share | | Bookmark
Moment



Gambar ini aku ambil tahun lepas... dan sejak aku menekan shutter untuk gambar ini.. sedikit demi sedikit perubahan aku cuba buat.. aku SUKA SANGAT gambar nih, ntah la, org nak kata syok sendiri pun takpa... memang aku suka! maybe org lain boleh komen tentang compo atau editing yg aku buat.. but the moment, aku akan tanya habis habisan kalau ada yg tak setuju moment kat sini. ingat lagi bebudak nih pegi rumah member dorang waktu REHAT sekolah.. sebelum diorang lintas jambatan aku nampak diorang, aku suruh diorang lumba lari.. " Korang lari sampai sekolah, tunggu cikgu bilang 1 2 3!!" aku jerit dr seberang jambatan. Ready aku punya "Ex-70-200 F4" aku.. aku kira smpai tiga diorang terus berlari... tau lah.. bebudak kalau dapat berlari mmg akan seronok.. dan moment itu aku dapat capture! dan baru hari ini aku menghargainya...


Sunday, 18-May-2008 17:02 Email | Share | | Bookmark
Dari Mata...... credit to Razaqq

Sekali lagi aku mencuri hasil shutter razaqq.fotopages.com.... dan telah mengedit dalam cubaan menjadikannya sedikit high key! thats all...... sekali lagi yerr... INI BUKAN GAMBAR AKU....this talented person yg shot.. -> http://razaqq.fotopages.com





......................................^^................................................

sila letakkan komen yer! sian kat aku.. macam cakap sorang diri plak nanti.... huhu


Friday, 9-May-2008 07:16 Email | Share | | Bookmark
untuk mu nazri... : EDITING WEEK

aku lalu lalang di Flickr "zarafjar".... aku terjumpa byk gmbar anak dia... jadi sempena minggu aku gatal mengedit-edit nihh... aku cuba la edit... byk nya kelemahan... takpa!! lama-lama ok la kot!







[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net